Τα ελληνικά νησιά, ένας ρομαντικός προορισμός για γάμο και μήνα του μέλιτος

symi_dodecanese_540_360Τα ελληνικά νησιά είναι από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς σε όλο τον πλανήτη. Και ένας γάμος με ξυπόλυτα πόδια στην παραλία κάτω από τον ήλιο που δύει στο Αιγαίο ή το Ιόνιο αποτελεί το όνειρο πολλών ζευγαριών.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές γάμου στην Ελλάδα, που θα σας βοηθήσουν να συντονίσετε και να οργανώσετε έναν τέλειο γάμο.

Ορισμένα από τα νησιά που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε μελλόνυμφους ή νεόνυμφους που θέλουν να ζήσουν έναν τέλειο μήνα του μέλιτος είναι αυτά που ακολουθούν.

Χίος

Ένα νησί με ιδιαίτερο χαρακτήρα, η Χίος είναι ιδανικός προορισμός για τον γάμο σας ή έναν μήνα του μέλιτος που θα σας μείνει αξέχαστος. Ένα πραγματικά ιδανικό νησί για να αρχίσετε την κοινή σας ζωή.

Κρήτη

Η πανέμορφη Κρήτη είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις για τον γάμο σας. Ενετικά κάστρα, ξωκλήσια, κτήματα μέσα σε αρχέγονους ελαιώνες ή απομονωμένες παραλίες, μπορούν να γίνουν το σκηνικό για έναν ονειρεμένο γάμο.

Σαντορίνη

Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό σκηνικό από ένα ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη. Κατάλευκες βίλες στα Φηρά, στο χείλος της Καλδέρας, ή οι μαύρες παραλίες στον Περίβολο, την Περίσσα ή το Καμάρι, προσφέρονται για έναν γάμο με εξασφαλισμένη φωτογένεια.

Σκόπελος

Πολύ πριν οι παραγωγοί της ταινίας «Mamma Mia» σκεφτούν τη Σκόπελο ως την ιδανική τοποθεσία για να ζήσει κάποιος το ελληνικό καλοκαίρι, ζευγάρια ταξίδευαν από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο για να ενώσουν τις ζωές τους στο νησί.

Ρόδος

Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς, κατάξανθες παραλίες, καταπράσινα λιβάδια με παραδοσιακά χωριά και μοναστήρια, σε συνδυασμό με ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου, καθιστούν την Ρόδο ένα από τα τελειότερα μέρη του κόσμου για να παντρευτεί ένα ζευγάρι ή για να περάσει τις πρώτες μέρες και νύχτες της κοινής του ζωής.

Κέρκυρα

Η παλιά πόλη της Κέρκυρας με την ενετική της αρχιτεκτονική έλκει πολλά ζευγάρια που ψάχνουν ένα ρομαντικό σκηνικό για τον γάμο τους. Το Δημαρχείο της Ρόδου, ένα πανέμορφο κτίριο του 19ου αιώνα, κτισμένο αρχικά για να στεγάσει την Όπερα Σαν Τζιάκομο, υποδέχεται κάθε χρόνο πολλές εκατοντάδες ζευγάρια που ενώνουν τις ζωές τους κάτω από τις αψίδες του.