Σχετικά με εμάς

Η Ελλάδα είναι ένας προνομιούχος τόπος και ένας ιδανικός προορισμός διακοπών. Εκατομμύρια τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο για τις δαντελένιες ακρογιαλιές της, τα ιστορικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους, τα φιλόξενα ξενοδοχεία και την ελληνική κουζίνα.

Με αφετηρία κάποιο σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος , όπως ο νεολιθικός οικισμός της Κουτρουλού Μαγούλας, διαμένοντας σε ένα από τα πολυάριθμα ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τις πλησιέστερες πόλεις, και στη συνέχεια να μεταβείτε ακτοπλοϊκά σε ένα ελληνικό νησί για να συνεχίσετε τις διακοπές σας απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μια καλή λύση για ευέλικτες διακοπές στην Ελλάδα είναι η ενοικίαση μιας βίλας. Αν είστε μια μεγάλη οικογένεια που ταξιδεύει μαζί ή μια παρέα φίλων, αυτή η λύση θα μειώσει κατά πολύ το κόστος των διακοπών σας. Σας επισημαίνουμε εδώ τι πρέπει να προσέξετε πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση μιας βίλας.

Με δεδομένο ότι το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα χαμηλό τα τελευταία χρόνια, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε κάποιο ακίνητο, σε αστικό οικισμό ή την ύπαιθρο, το οποίο ενδεχομένως θα αποσβέσετε νοικιάζοντάς το σε άλλους επισκέπτες, όταν δεν το χρειάζεστε για τις διακοπές σας.

Κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι φορτισμένη με ιστορία που χάνεται στο βάθος των αιώνων, και κάθε σας περιήγηση θα σας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του ελληνικού πολιτισμού.

Ορισμένες ελληνικές τοποθεσίες είναι προσπελάσιμες μόνο δια θαλάσσης και αυτό καθιστά την Ελλάδα κορυφαίο προορισμό για τη ναυσιπλοΐα αναψυχής, με ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος.

Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε μια επίσκεψη στην Ελλάδα με σπουδές σε κάποιο από τα ελληνικά Πανεπιστήμια, ακολουθώντας τα βήματα του Σωκράτη, του Πλάτωνα ή του Αριστοτέλη, σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Μια επίσκεψη στην Ελλάδα, μια χώρα ξακουστή στα πέρατα της οικουμένης, τη χώρα που γεννήθηκε ο Δυτικός πολιτισμός, θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες!